← Terug naar overzicht

Leuke ideeën voor Valentijnsdag in Tilburg

Heb jij een liefje, schatje of oogappeltje? Wil je hem of haar je gevoelens tonen? We beginnen met vijf ideeën en daarna geef ik je vijf uitstekende spots om te gaan uiteten. Ready? Zo vier jij een geslaagde Valentijnsdag met jouw date in Tilburg!

Avondje cinema

Een romantische avond in de bioscoop is en blijft een klassieker. En met reden: het werkt! Een romantische film - of een ander genre waar jullie beide fan van zijn - is bij voorbaat al een fijne date. Het kan alleen nog beter worden vanaf daar. Kruip tegen elkaar aan, pak beet die handjes en geniet samen Vagabond-style van een XL-box popcorn tijdens de film!

Wellness (privé)

Toe aan een iets intiemere date? Kies een privé wellness. Wel het ontspannen, maar niet het publiek. In Tilburg (en omgeving) boek je online een sauna, jacuzzi en zwembad. De add-on voor dat extra  beetje glans: het personeel brengt hapjes en drankjes terwijl jullie opgaan in het moment. Voorbeelden van een privé welness in Tilburg zijn: Misty City Spa en de Meerkes.

Escape Room

Wat versterkt jullie band beter dan deze test? Team work makes the dream work, right? Los de puzzels op, ontcijfer de aanwijzingen en geniet naderhand van een geslaagde missie. Ga ervoor!

High Tea

Is een romantisch diner toch niet helemaal jouw ding? Geeft niet, kies een wat luchtiger maar toch chique alternatief. High tea is van origine Brits en een zorgt voor een gezellig samenkomen van dierbaren. Neem je geliefde eens mee voor een gezellige high tea!

Romantisch diner

Candle light for two. Een romantisch diner draait om heerlijk eten, ambiance en genieten van elkaars gezelschap. De ingrediënten voor een ideale Valentijnsdate. Net als een avondje cinema een klassieker, maar we weten allebei precies waarom het klassiekers zijn. Trek iets moois aan en let's go! Hieronder vind je een paar leuke en romantische restaurants.

Auberge Du Bonheur

Een prachtige gelegenheid op een dito locatie. Neem je geliefde en/of crush mee naar de Auberge Du Bonheur en je pakt sowieso groot uit. Intiem diner met uitstekende gerechten en wijnen. Check snel het Valentijnsmenu van Auberge Du Bonheur.

Anvers

Ingekapseld tussen de knusse straten van de binnenstad vind je Anvers. Sfeervol, chique en romance. Op de Oude Markt hanteert men jaarlijks een zeer verfijnde menukaart en speciale Valentijnsprijzen op 14 februari. Voor 29 euro geniet je immers al van een vijfgangen-diner.

Stad Parijs

Voor de tortelduifjes die buiten de binnenstad wonen, biedt Stad Parijs een uitstekend alternatief. Gevestigd aan de rand van de Reeshof heeft men ook daar ook dit jaar weer een fijne menukaart voor alle Valentijn-dates voorbereid. Kom je van ver buiten het centrum of heb je even geen zin in die gezellige massa's? Waar anders dan Stad Parijs - de stad van de liefde - is jullie place to be!

Cafe Stoffel

Café Stoffel denkt met jou mee. In dit rustieke café en restaurant in het centrum van Tilburg tref je een prima menukaart voor 10 euro en een hoop authenticiteit. Inclusief candlelight! Voor zo'n 10 euro geniet je al van een Valentijnsdiner.

Meer studentennieuws

zomerse recepten
Flatlay van een feesttafel met versieringen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden