← Terug naar overzicht

5 sfeervolle koffietentjes met wifi in Tilburg

Voor veel studenten een soort kryptonite en zoveel meer dan alleen zwart goud: koffie! Dit zijn vijf koffietentjes die precies bieden wat jij als student nodig hebt: goede koffie, wifi, stopcontacten en als het even kan een lekkere lunch!

Mugs & Muffins

Een heel gezellig koffietentje waar veel soorten koffie en evenzoveel muffins de boventoon voeren. Voor een warm drankje en iets lekker zoets ga je naar Mugs & Muffins. De robuuste, lange leestafel biedt veel gasten tegelijk de mogelijkheid om te laptoppen, lezen of lunchen. Wifi en stopcontacten genoeg!

Het adres van Mugs & Muffins is Tuinstraat 4901.

Buutvrij

Zoek je heerlijke koffie en de Brabantse gezelligheid? Bij Buutvrij vind je beide in combinatie met wifi. Creatieve studenten voelen zich ongetwijfeld op hun gemak in de ambiance van dit typisch Tilburgse koffiecafé. Met grote regelmaat organiseert het koffietentje optredens en exposities van lokale artiesten te midden van alle gezelligheid en de aroma’s. Inderdaad, Buutvrij voor de hele pot. Alleen zit hier deze hele pot vol met zwart goud en geurt ‘ie rijkelijk naar verse koffiebonen.

Het adres van Buutvrij is Stationsstraat 49.

Dudok

Het vriendelijke koffietentje Dudok ademt gastvrijheid. Niet in de laatste plaats schenkt men prima koffie en zijn er stopcontacten en wifi. Er is meer dan genoeg koffie voor iedereen en vergeet niet één van Dudok’s heerlijke taartjes of broodjes te bestellen. Bij Dudok kan je altijd terecht om eens lekker te lunchen, met of zonder studieboeken.

Het adres van Dudok is Veemarktstraat 33.

Kaldi

Kan jij een goede kop koffie waarderen tijdens een middagje studeren? Dan is koffietentje Kaldi geknipt voor jou! Dit hippe café serveert voor ieder wat wils. Kaldi bereidt haar koffie met de beste koffiemachines en heeft een grote keuze in theesoorten. Bovendien is het personeel gebrand om de koffie te serveren die het meest bij jouw smaak past. Nog iets dat Kaldi heel goed doet: fijne lekkernijen bij de koffie! Ga proeven die chille vibe!

Het adres van Kaldi is Willem II Straat 68.

Breexz

Het elan van Breexz is iets aparts. Mensen met een bestemming strijken hier tijdelijk neer. Met haar centrale ligging, nabij het station van Tilburg, is het koffietentje heerlijk om te chillen, lunchen of laptoppen als je diezelfde dag wil treinen. Je kan hier genieten van je kop koffie of thee en tegelijkertijd nog even doorwerken aan die laatste puntjes op de ‘i’ van die ene presentatie. Onlangs nog geheel verbouwd, dus extra nieuw én gratis wifi!

Het adres van Breexz is Spoorlaan 47.

Meer studentennieuws

Borrelplank
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden