← Terug naar overzicht

Tilburgse pubquizzen en quiznights in najaar 2018

Afbeelding_Pubquiz_Quiznight_Tilburg

Spelfanaten en quizmasters opgelet! Pubquizzen in Tilburg is hot! Pubquizzen en quiznights komen in alle soorten, maten en thema's. Zowel gezelligheidsdier als fanatiek speler beleeft veel plezier aan de pubquiz. Er is altijd een thema waar jij je steentje kan bijdragen aan het team: van TV-series, muziek, bizarre feiten en wetenswaardigheden, tot algemene kennis en voetbal.

Pubquizzen en quiznights brengen het beste van meerdere werelden samen: gezelligheid, een vleugje competitie, de kroeg en mooie prijzen! Het enige dat je hoeft te doen is een team vormen en je kennis etaleren. En veel spelers blijken terugkerende spelers te zijn, wanneer zij eenmaal een keer hebben meegedaan. Pubquizzen zijn zelfs zo populair dat sommige quizzen binnen no time vol zijn met aanmeldingen. Ben er dus snel bij! Dit zijn de pubquizzen in Tilburg gedurende dit najaar.

Polly Magoo Pubquiz

Polly Magoo weet inmiddels uitstekend hoe zij een memorabele quiznight organiseert. Daarom is het vrijwel elke maandagavond raak. De eerstvolgende momenten zijn 19 november, 26 november en 3 december. Instappen is eenvoudig en laagdrempelig! Om 20:00 kan je je ter plekke inschrijven, om 20:30 vangt de quiz night aan. Een team bestaat uit 2 tot 5 personen en kost je een lieve en bescheiden €3,50 p.p. Ook leuk voor stelletjes dus! (Mits het niet op ruzie uitloopt. Beloofd?)

Café Bolle Thema Quiznight

Ook Café Bolle heeft regelmatig pubquizzen. Zo ook deze herfst. Het toffe aan de quizzen van Café Bolle is dat zij specifieke quizzen organiseren die geheel in het teken staan van één thema. Voor de pure all-round speler is dat wellicht iets lastiger, voor de liefhebber is het een uitkomst! Zo konden fans van onder andere Lord of the Rings en Marvel hun lol al op bij de quiz van Café Bolle. De entree is €5,- en je bent tenminste van 20:30 tot 23:00 zoet met de quiz. Houdt haar Facebook-pagina in de gaten voor de eerstvolgende datums.

'Witte Gij 't?' Pubquiz

De populaire pubquiz Witte gij ‘t? wordt georganiseerd door Ontdek Tilburg en vindt plaats op een gezellige locatie in de binnenstad van Tilburg. Deze pubquiz is dus een actievere variant dan de honkvaste kroeg-quiz. Een charismatische quizmaster leidt je op humoristische wijze door vragen, antwoorden en opdrachten heen met behulp van een dynamische presentatie. Foto’s, geluidsfragmenten en videobeelden: alles komt voorbij. Over dynamisch gesproken, de quiz heeft eveneens actiespel-onderdelen. Gaaf! Gegarandeerd memorabel en de pubquiz komt op aanvraag. Vanaf €18,50 p.p. Het aanvragen van de quiz bij Ontdek Tilburg doe je hier.

Café Bakker Quiznight

De quiznight van Café Bakker is a whole different cookie, aldus Louis van Gaal. Thrillers van quizzen zijn hier allerminst een uitzondering. Hoewel de redenen hiertoe nog niet geheel in kaart gebracht zijn, wordt het vrijwel altijd ontzettend close tussen de teams die deelnamen aan de Café Bakker Quiznight. Dat alleen is een pré, toch? Bovendien getuigen de foto's op Facebook ervan dat de ambiance er immer goed in zit. Het café organiseert ook dit najaar weer regelmatig een pubquiz. De meest recente dateert van 14 november. Felicitaties aan Team Dinosaur overigens met hun welverdiende overwinning. Klasse gedaan! Met die naam sta je in de spelerstunnel al met 1-0 voor. Houdt de Facebook-pagina van Café Bakker in de gaten voor de nieuwste datums.

Twist Tilburg Pub Quiz

Iedere eerste vrijdag van de maand is het raak met de quiznights bij Twist Tilburg! Je kan dan terecht voor de Professor Gerald's Pub Quiz met een Twist. En als iets met een twist komt, weet je het zeker: dit zit goed. Ben er dus pijlsnel bij. Je schrijft je eenvoudig en snel in met een team van 4 à 5 personen. Reserveren doe je simpel en snel per mail via info@twisttilburg.nl of per telefoon via 013-7506629.

Nationale Quiz Agenda

Iedereen die zichzelf weleens in de strijd heeft gegooid bij een pubquiz weet hoe tof en gezellig het is. Smaakt het naar meer en heb je het goed te pakken? Dan is De Nationale Quiz Agenda mogelijk een golden nugget voor jou als liefhebber en doorgewinterde quizmaster. Deze agenda geeft je een bondig overzicht van pubquizzen, quizzen en quiznights binnen en buiten Tilburg. 

Veel quiz-plezier!

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

eindexamens voorbereiden
Abonneren op