U bent hier

Het laatste studenten nieuws

Picknicken
sportieve buitenactiviteiten
Hobby's
Abonneren op

Tilburg Studentenstad

Tilburg is echt een leuke studentenstad, waar je een onvergetelijke studententijd gaat hebben. Elke dag is hier anders, maar wij houden voor jou het overzicht! Wij bieden: een verzameling van de beste studentenkamers, een regelmatige update over de lekkerste restaurant en barretjes in Tilburg, toegang tot de leukste bijbanen voor studenten, het laatste studentennieuws, toelichting op belangrijke geldzaken tijdens en na je studietijd, informatie omtrent student gerelateerde gezondheidszorg en alles wat je verder moet weten over je Tilburgse studententijd. Kortom: wij willen jou motiveren om het optimale uit je studententijd te halen.

Studeren in Tilburg

De basis van je studententijd is het kiezen van een onderwijsinstelling en studie die bij jou past. In Tilburg zijn er verschillende hogescholen en een universiteit die tientallen hbo- en wo-opleidingen aanbieden.

Wonen in Tilburg

Wil of ga jij in Tilburg wonen? Hoe vind je dan een kamer, wat is antikraak, wat is hospiteren en hoe moet je je inschrijven bij de gemeente? Je vindt hier alle antwoorden!

Werken in Tilburg

Ga jij in Tilburg studeren? Dan wil je vast naast je studie wel werken. Wij bieden je een overzicht van de leukste (bij)banen en stages in en rondom Tilburg, bieden je hulp met solliciteren en hoe je een CV moet schrijven of helpen je op weg met je eerste stappen naar ondernemerschap.

Geldzaken

Collegegeld, boeken, kleding, huur, eten en drinken... Studeren en het bijbehorende studentenleven zijn leuk, maar het kost hartstikke veel geld. Wij bieden jou hier allerlei (be)spaartips en informatie over geldzaken.

Gezondheidszorg in Tilburg

Wonen in een nieuwe studentenstad betekent dat je opnieuw op zoek moet naar de juiste gezondheidsinstanties, dit keer zonder advies van je ouders. Hoe vind je een tandarts, huisarts of ziekenhuis in Tilburg?

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg.

De leukste studenten evenementen

Eurocollege
Eurocollege
Eurocollege
Abonneren op RSS Events