U bent hier

Tandarts in Tilburg

Als je in Tilburg gaat wonen tijdens je studententijd is het handig om een tandarts in de buurt te hebben. Zeker als je een keer een noodgeval hebt en er direct mondzorg nodig is. Hoe vind je een tandarts? En waar let je op bij het zoeken naar een nieuwe tandarts in Tilburg? De beste tips voor jou op een rijtje.

Tandarts in Tilburg vinden

Ga je in Tilburg wonen en heb je geen zin om voor je tandarts op en neer te moeten reizen? Zoek dan een nieuwe tandarts in Tilburg. Op de website zorgkaartnederland.nl vind je een overzicht van tandartsen in Tilburg. Hier kun je gemakkelijk zien welke tandartsen er bij jou in de buurt zijn. Vraag ook eens aan mensen in je omgeving bij welke tandarts zij zitten. Misschien heeft een studie- of huisgenoot wel goede ervaringen bij een bepaalde tandarts in de buurt. Als je een selectie hebt gemaakt is het tijd om wat extra onderzoek te doen. Kijk eens rond op de website van de tandarts en lees de recensies als die er zijn. Check ook altijd even of de tandarts wel nieuwe patiënten aanneemt. Ben je aanvullend verzekerd voor mondzorg? Dan is het ook belangrijk om na te gaan of de betreffende tandarts een contract heeft met jouw zorgverzekeraar. Zonder contract kan het namelijk zijn dat je minder vergoed krijgt dan bij een tandarts die wel een contract met jouw zorgverzekeraar heeft.

Spoedtandarts in Tilburg

Heb je direct mondzorg nodig, maar is jouw reguliere tandarts gesloten? In de avond, nacht en het weekend kun je dan terecht bij een spoedtandarts. Er zijn verschillende spoedtandartsen die je gemakkelijk vindt via Google. Je kunt ook even bij je nieuwe tandarts in Tilburg informeren waar jij het beste terecht kunt in geval van nood.

Tip: lees ook hoe je een huisarts in Tilburg kunt vinden!

Lees ook

soa test
soa-test
Abonneren op