U bent hier

Huisarts in Tilburg

Als je in Tilburg gaat studeren en wonen, is het verstandig om een huisarts in Tilburg te hebben. Mocht je last krijgen van gezondheidsklachten, dan weet je zeker dat je bij iemand terecht kunt. Hoe vind je een goede huisarts in Tilburg?

Huisarts in Tilburg vinden

Je kan op elk moment van huisarts veranderen. Je hoeft dan niet, net als bij het overstappen van zorgverzekering, te wachten op een nieuw kalenderjaar. Je kunt op zorgkaartnederland.nl zien welke huisartsen er in Tilburg zijn. Het is belangrijk dat jij je prettig voelt bij je nieuwe huisarts. Vraag daarom ook eens aan vrienden en studiegenoten bij welke huisarts zij zitten en of zij goede ervaringen hebben. Wellicht kunnen zij hun eigen huisarts aanraden. Als je een beeld hebt van welke huisartsen er zijn, dan wordt het tijd voor wat extra informatie. Bezoek de websites van de huisartsen eens en kijk of er recensies zijn die je kunt lezen. Check ook altijd even of de huisarts in kwestie wel nieuwe patiënten aanneemt.

Overstappen naar een huisarts in Tilburg

Als je een nieuwe huisarts op het oog hebt, dan kun jij je inschrijven. Meestal kan dit online via een aanmeldformulier. Je moet vaak wel even je oude huisarts inlichten dat je overstapt naar een andere huisarts. Vraag dan ook meteen even na of zij jouw dossier doorsturen naar de nieuwe huisarts. Meestal gaat dit automatisch, maar even checken kan geen kwaad. Je hoeft geen reden op te geven waarom je overstapt van huisarts.

Tip: zoek ook een tandarts in Tilburg!

Huisartsenpost Tilburg

Heb jij 's avonds, 's nachts of in het weekend de zorg nodig van een huisarts en kan het echt niet wachten tot de huisarts weer open is? Je kunt dan terecht bij de huisartsenpost in Tilburg. Je moet altijd een afspraak maken, voordat je langs mag komen. Dit kan door te bellen naar 085 53 60 300.

Contact huisartsenpost Tilburg

Lage Witsiebaan 2A
5042 DA Tilburg

huisartsenposttilburg.nl
085 53 60 300

Openingstijden: 17.00 - 08.00 uur.

Lees ook

soa test
soa-test
Abonneren op