Skip to main content

Wereld Hamburger Dag: De beste spots voor burgers in Tilburg

Man, hamburgers.. Sappige, malse hamburgers. Om van te watertanden! Onze hamvraag voor vandaag luidt dan ook: waar in Tilburg vind je de lekkerste hamburgers? We doen deze verkenning in het teken van 28 mei, Wereld Hamburger Dag. Uit tests en beoordelingen blijkt dat je op de volgende spots zonder gêne en natuurlijk met het nodige smakelijke geknoei je Wereld Hamburger Dag op waardige wijze viert. Lees je mee?

Ribsfactory Tilburg

Ribsfactory ontvangt maar liefst 4 van de 5 sterren op Tripadvisor.nl, op basis van 119 beoordelingen. Bij Ribsfactory bestel je je favoriete hamburger the American way. De recensies van jouw voorgangers zijn dan ook lovend. "Een aanrader voor de carnivoren onder ons", zo stelt een tevreden bezoeker achteraf. Naast malse hamburgers, serveert Ribsfactory ook spareribs en andere vleesspecialiteiten.

De Burgerij

De veelgeprezen Brabantse gezelligheid tref je in De Burgerij. Bourgondisch met een letter B. De burgers bij De Burgerij zijn mals, sappig en worden bovendien uitstekend bereid. Voor het totale menu ontvangt het restaurant na liefst 206 beoordeling zo'n 4,5 sterren. Impressive!

Studio

Ben jij zo'n geluksvogel die een concert bij 013 op de planning heeft staan op XXX? Vergeet dan niet vooraf even te eten bij Studio, dat letterlijk om de hoek zit van het poppodium. Als het gaat om hamburgers, heeft Studio er kaas van gegeten. Ook als je geen concert hebt die avond, is Studio een top spot om je Hamburger Dag te besteden.

Café Brandpunt

Brandpunt heeft een veelzijdig karakter. Hoewel veel studenten Brandpunt kennen als een ijkpunt in het Tilburgse uitgaansleven, beschikt het café ook over een prima menukaart. En: hamburgers! In recensies prijzen de bezoekers de ambiance, het gastvrije personeel en de vleesgerechten. Ben je met meerdere personen? De megaburger van 1,8 kg voor ongeveer 7 personen is een absolute must-try op Hamburger Dag!

Maar het allerlekkerste is: doe het zelf!

En de inspiratie voor jouw doe-het-zelf-hamburger komt niet van zomaar iemand. Niemand minder dan Hell's Kitchen-eindbaas Gordon Ramsay legt bij Goodmorning America uit hoe je een hamburger perfect klaarmaakt. Check de video en upgrade je hamburger-game voorgoed!

Voel je je een tikkeltje schuldig nadat je jezelf helemaal hebt volgestouwd met hamburgers? Hier in Tilburg kun je lekker sporten!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.