Skip to main content

Vriendinnendag vieren in Tilburg

21 maart is het Vriendinnendag! Op deze feestelijke zaterdag vier jij de vriendschap met je allerbeste vriendinnen in Tilburg. Wat je op deze dag allemaal kunt doen, heb ik voor jullie op een rijtje gezet in dit blog.

Spelletjesmiddag!

Til je standaard borrelavond naar een hoger niveau door er een heuse spelletjesavond van te maken. Je kunt gaan voor leuke bordspellen, of zelf een aantal minigames verzinnen. Hieronder geef ik je alvast een paar leuke ideeën:

Chips en dips

Spelers dippen hun neus in een dipje (zoals mayonaise) en daarna proberen ze een chipje op te pakken met hun neus zonder dat deze breekt.

Don’t blow the king

Verspreid een kaartenspel over een grote tafel. Spelers proberen alle kaarten van tafel te blazen, behalve de koning. 

Seperation anxiety

Twee spelers nemen het tegen elkaar op door een bakje m&m’s op kleur te sorteren met maar één hand.

Organiseer een kroegentocht

Zorg dat jij en je vriendinnen een goede bodem hebben en maak een gezellige kroegentocht langs alle uitgaansgelegenheden in Tilburg. Download de Gangmakers app zodat jullie lekker vroeg (en voordelig!) kunnen beginnen. Met deze app krijg je namelijk hoge kortingen of gratis drankjes wanneer je voor een bepaald tijdstip binnen bent in verschillende Tilburgse kroegen.

Bezoek een escape room

Tilburg wemelt van de escape rooms, er is genoeg keuze voor jou en je vriendinnen. Ga je voor de horror escaperoom van Locks & Keys, de strategische escape room van Locked, of gaan jullie all out in het Escape Hotel? Ben je niet zo van het puzzelen en oplossen? Dan is een bezoekje aan Doloris ook zeker de moeite waard. In dit artistieke doolhof kijk je je ogen uit en heb je genoeg om over na te kletsen bij de bijbehorende rooftop bar.

Lekker lunchen in Tilburg

De ideale zaterdagmiddag spendeer jij met je vriendinnen op een van de leukste terrasjes van Tilburg met een heerlijke lunch. Niets leuker dan mensen kijken, bijkletsen en lekker eten. Aansluitend kun je ook nog mooi shoppen, bijvoorbeeld in een van deze leuke vintage winkels. Heel veel plezier samen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.