Skip to main content
TilburgStudentenstad.nl Header

Tips voor verhuizen naar Tilburg

Ga je binnenkort een leuke studie in Tilburg doen? Dan heb je hopelijk een leuke kamer of (gedeeld) appartement gevonden waar je een heerlijke studententijd kunt doorbrengen. Is Tilburg nieuw voor jou? Dan hebben wij wat tips voor jou voor je verhuizing naar Tilburg.

Tip 1: Verken je nieuwe buurt

Voordat je definitief je intrek neemt in Tilburg is het verstandig om alvast de omgeving te verkennen. Waar vind je een supermarkt? Waar vind je andere winkels die voor jou van belang zijn? Zijn er parkjes in de buurt? Waar is een opstapplaats voor de bus? En natuurlijk: Welke uitgaansgelegenheden heb je in Tilburg? Je wilt immers wel wat meer dan alleen maar studeren, toch? Het voordeel van vooraf op verkenning gaan is dat je straks al helemaal de weg kent in Tilburg en meteen optimaal kunt genieten van jouw studententijd.

Tip 2: Regel je verhuizing naar Tilburg tijdig en professioneel

Goedkoop kan duurkoop zijn! Je kunt natuurlijk al je spulletjes vanuit je oude kamer of ouderlijk huis zelf of met vrienden naar Tilburg verhuizen. Dat is zonder meer de goedkoopste optie. Maar ook de optie die het meeste tijd kost en het meeste risico met zich meebrengt. Want wat gebeurt er als een van je vrienden tijdens het verhuizen van de trap af valt? Of als je kostbare laptop toch op de grond valt omdat je teveel tegelijkertijd probeert te sjouwen? En heb je er al bij stilgestaan dat je wellicht toch een aanhangwagentje of busje moet huren? Dat kost ook geld. Het zou daarom best wel eens verstandig kunnen zijn om gebruik te maken van een professionele verhuizer. Zo'n professioneel verhuisbedrijf Tilburg is Nouwens Verhuizingen. Regel je verhuizing tijdig zodat je zeker weet dat het kan op het tijdstip dat jij graag wilt.

Een vlotte en probleemloze verhuizing

De verhuisexpert heeft alles in huis, takels, liften, etc. om al jouw spullen snel, probleemloos en onbeschadigd naar je nieuwe woonplek te verhuizen. Dat scheelt jou enorm veel tijd en mogelijke problemen. En die tijd kun je dan weer aan je studie, bijbaan of uitgaansleven besteden.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.