Skip to main content

Slim shoppen voor studenten in Tilburg

Shoppen is en blijft een kunst. Als student leef je rijkelijk rond de 24e, maar daarna is het vaak op een houtje bijten. Gelukkig kun je, als je een beetje creatief bent genoeg leuke dingen kopen, ook als je soms iets minder te besteden hebt.

Kringloop Tilburg

Macklemore leerde het ons eigenlijk al in zijn nummer ‘Thrift Shop’. Ga eens langs bij een kringloopwinkel en verbaas jezelf over wat je allemaal tegen komt. Zelf heb ik in Kringloop Tilburg een kastje gekocht, verschillende decoratie stukken voor in mijn kamer en een lamp. Vaak ben je niet meer dan een tientje per artikel kwijt en het stigma rondom de kringloop is al een aantal jaar verdwenen. Naar mijn mening slaag je het beste bij kringloopwinkel Tilburg omdat het een enorm veelzijdige en grote winkel is.
Kijk op de website voor de openingstijden en extra inf.

Go Britain

Iedere stad heeft een Zara, H&M, en een MenAtWork. Unieker is de Go Britain die je kunt vinden in Tilburg. Go Britain verkoopt kleding met streetstyle invloeden. Zo zul je bij de Go Britain merken tegenkomen als Supreme, Daily Paper, Adidas en Champion. Vooral voor fans van een urban look is deze winkel een walhalla. Go Britain is alleen te vinden in Arnhem, Enschede, Rotterdam en Tilburg. De winkel in Tilburg is in een vormalige slagerij te vinden, en aan alle ijzige vitrines is dat nog goed te zien. De Go Britain is te vinden in de Heuvelstraat vlabij de Bagels and Beans. 

Op=Op voordeelshop

Als je nog maar net op jezelf woont kunnen aankopen zoals shampoo, douchegel, scheerschuim en allerlei andere verzorgingsmiddelen onverwachts hard aankomen in je portemonnee. Thuis zorgt je moeder er natuurlijk altijd voor dat je deze producten in de badkamer kunt terugvinden. Bij Op=Op Voordeelshop kun je gelukkig vaak merkproducten stukken goedkoper inslaan door speciale acties. Deze winkel is te vinden bij de Schouwburgring. 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.