Skip to main content

Leestip: 8 wetenschappelijke perfecties bedrijfseconomie

Nummer 8, de laatste, is een wetenschappelijke doorbraak van de eerste orde.

The adage 'profit is an opinion' is no longer true.

The Profit Formula® i.e. The Way to Easy Profit Measurement.

NIEUWE formule om periodewinst te meten. Exactly, Quickly and Easily.

Naast tal van ordinaire verbeteringen zijn 8 Wetenschappelijke Perfecties volledig uitgelegd in Bedrijfseconomie VI Grensverleggend (ISBN 9789463236409 Nederlandstalig en ISBN 9789464026405 in English). Many outdated study books Business Economics can be replaced by studying this Number 1 from a triptych. Number 2 is a book with exercises; this is the ultimate test for everyone. Finally check everything. Compare your solutions with the complete elaborations in Number 3 from the triptych. Business Economics VI Groundbreaking goes beyond the borders of set science, and rewrites/improves large tracts of business economics.

Via deze video op YouTube is de complete inhoud van Bedrijfseconomie VI Grensverleggend te zien.

I this video on YouTube you can see the content of Business Economics VI Groundbreaking is given.

It's a piece of cake; writing down the assignments takes more time, space and effort than the elaboration. The Profit Formula® shows how simple something complicated really is and works anytime, anywhere. Effective and efficient.

The Way to Easy Profit Measurement_2 EXAMPLES

Meer groot nieuws is beschreven in dit boek. Meer info op JBA Databank. Waaronder 'ideaalcomplex' is niet ideaal, een nieuw algorithm ter bepaling van de economische levensduur (er blijkt uit controle-berekening, bepaling van NCW van de cash flows bij verkoopprijs s identiek aan SUC (Standard Unit Cost), dan is de NCW negatief!), bij  Budgettering en Verschillenanalyse wordt geen woord Grieks gebruikt en hoewel feitelijk wel degelijk met formules is gewerkt, is alles als vanzelf langs de lijnen der logica opgesteld zodanig dat iedereen de gemaakte analyse ook kan begrijpen, en het boek sluit af met de volledige uitleg van The Profit Formula®. Geschikt voor zelfstudie, amper nog een docent nodig, studenten, afgestudeerden, iedereen, zelfs professoren kunnen er veel van leren en elke manager zal de eigen prestaties verbeteren.

Business Economics, Business Administration, Business Schools, see here how students are badly educated now.

Boeken bestellen

De boeken zijn rechtstreeks te bestellen via deze links:

Verkrijgbaar Nederlandstalig via Boekengilde.   

And in English via Boekengilde.

ISBN nummers

ISBN nummers invullen op www.boekengilde.nl/boekenshop en ook bij www.managementboek.nl   

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.