Skip to main content
TilburgStudentenstad.nl Header

Gezocht: studentredacteur!

Wij zijn op zoek naar een studentredacteur. Ben jij creatief, houd jij van schrijven en vind je het leuk om mee te helpen aan onze grote, ambitieuze plannen voor de toekomst?

Word studentredacteur!

Over StudentenMarketing

Allereerst over ons: StudentenMarketing is het bedrijf achter deze en meer dan 15 andere websites. Wij zijn een klein kantoor in het centrum van Den Haag en wij specialiseren ons in de studentenmarkt. Zo informeren we studenten graag over alle ins en outs van hun nieuwe studentenstad, maar houden wij ze ook op de hoogte over nieuwe regels rondom het leenstelsel, studiefinanciering en andere belangrijke zaken.

Momenteel werken wij met drie collega’s aan grote, ambitieuze plannen. We gooien het roer de komende tijd helemaal om en willen studenten nóg beter begeleiden tijdens hun studententijd. We gebruiken hiervoor verschillende soorten content, social media en onze websites.

En daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand die nog studeert en het leuk vindt om te schrijven, maar het ook leuk vindt om foto’s te maken en o.a. restaurants te testen. Je zal regelmatig teksten schrijven die gaan over uiteenlopende onderwerpen: van koffietentjes in jouw studentenstad, tot artikelen over de serieuzere kant van het studentenleven. En écht alles daartussenin. Denk aan tips voor het opknappen van jouw studentenkamer, hoe je zorgt voor een schimmelvrije badkamer, een artikel over lekkere speciaal biertjes of je schrijft voor grote merken zoals Zalando, Swapfiets en Veneta.

Pluspunt: als jij goed bent in het bedenken van kneitergoede concepten, dan zijn wij daar heel blij mee!

Wat kan jij van ons verwachten?

  • Wij werken vooral vanuit huis, maar als we op kantoor zijn ben je altijd welkom. Voor een kop koffie, thee of een knuffel van onze office dogs Tommie en Caya!
  • Je krijgt per geschreven artikel een vergoeding tussen de €12,50 en €17,50. Per geschreven artikel is het mogelijk om een bonus te krijgen van €10,- als jij een van onze extra diensten weet te verkopen!
  • Wil jij graag beter worden in schrijven, redigeren, fotograferen of sales? We helpen je graag en doen er alles aan om jou te voorzien van opbouwende feedback, zodat je veel leert.

Enthousiast? Leuk!

Denk je: die functie van studentredacteur is mij op het lijf geschreven, dan horen we graag van je! Mail jouw sollicitatie naar rebecca@studentenmarketing.nl, zij neemt dan snel contact met je op.

Wel willen we je vragen om in Word een proefblog te schrijven van zo’n 450 woorden. De blog mag over een onderwerp naar keuze gaan, maar we raden je aan om iets te kiezen dat past bij onze website(s) en doelgroep. Als je wordt aangenomen dan publiceren we jouw blog uiteraard én krijg je natuurlijk betaald.

Heb je nog vragen over de vacature? Bel dan naar 070 2089006 of stuur ons een mailtje!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.