Skip to main content

Deze restaurants in Tilburg bezorgen thuis tijdens de coronamaatregelen

De horeca heeft wederom haar deuren moeten sluiten vanwege corona. Support your locals door eten te bestellen bij jouw favoriete restaurants.

Dwars Hotdogbar

Bij Dwars Hotdogbar serveren ze eigenzinnige hotdogs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hotdog met kaas, spek, gekarameliseerde ui en stroop van Schrobbeler? Je kan de hotdogs afhalen of bij je thuis laten bezorgen! De hoddogbar is van dinsdag t/m zondag geopend van 16.00 tot 21.30 uur!

Banzai

Meer een liefhebber van Japans eten? Dan heb ik goed nieuws, want ook Banzai bezorgt tijdens de coronamaatregelen. Van Beef Teriyaki tot een compleet sushimenu en alles daar tussenin! Bezorgen kan vanaf een bedrag van €14,95. Bestel je heerlijke avondmaaltijd en zet je favoriete Netflix serie, docu of film maar aan!

Karakter

Ook Karakter bezorgt in tijden van het coronavirus eten bij je thuis. Met een menu vol saté, spareribs, burgers, broodjes, friet en snacks zit er vast wel iets voor je tussen! Het Friethuys is open op dinsdag t/m zondag van 11.30 tot 20.00 uur en broodjes kun je afhalen of laten bezorgen van dinsdag t/m zondag van 11.30 tot 16.00 uur! Eetsmakelijk!

Eethuis Twintig

Zit je samen met je familie, huisgenoten of vriend(in) in quarantaine? Dan heb je gelukkig mensen om je heen waar je ook in deze vervelende tijd mee kan borrelen. Bij Eethuis Twintig kan je iedere week andere stamppotten en soepen bestellen. Deze kun je iedere dag ophalen tussen 17.00 en 20.00 uur. 

Monarh

Ook sterrenrestaurant Monarh levert nog steeds - of alweer - aan huis. Je kan een geheel meergangenmenu bestellen of losse recepten. Let wel op: het is niet echt budgetproof, maar wel een mooie, bijzondere optie als je in deze nare tijd toch iets te vieren hebt!

Sarban

Wil je op de culinaire tour? Probeer dan eens een van de vele recepten die het Afghaanse restaurant Sarban rijk is. Alles wordt supervers gemaakt, dus zorg dat je op de gewenste dag vóór 18.00 uur besteld, dan kan je het diezelfde avond eten vanaf je eigen bank. Je kan bestellen op dinsdag t/m zondag van 17.00 tot 22.00 uur. Geniet ervan!

FoodAtelier

Wil je vandaag weer eens heel gezond eten? Dan is het FoodAtelier de perfecte optie! In het centrum van Tilburg worden hier de lekkerste maaltijden helemaal vers en zoveel mogelijk biologisch bereidt. Iedere week wordt er een nieuw menu samengesteld door de eigenaresse. Op dinsdag t/m vrijdag kan je hier aan de deur afhalen van 11.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.