Skip to main content

Deze leuke barretjes in Tilburg moet je eens bezoeken!

We kennen het allemaal denk ik wel: je wilt met je vrienden gaan afspreken om ergens wat te gaan drinken maar waar? Na lang gedoe komen jullie toch weer uit op de plek waar jullie altijd zitten. Maar met deze blog komt daar nu verandering in! In deze blog neem ik je mee naar de allerleukste barretjes in Tilburg om zo nieuw leven in je terrasmomentjes te blazen. 

Doloris' Rooftop 

Een rooftopbar in Tilburg? Ja, je leest het goed. Bij Doloris' Rooftop op de Spoorlaan heb je deze prachtige bar met uitzicht op Tilburg. Ideaal wanneer je vrienden vanuit Breda en/of Eindhoven komen: het is super dichtbij het station. Ook zijn de openingstijden enorm chil: je kunt tot 01:00 genieten van gezelligheid op een zekere hoogte. Op vrijdag en zaterdag is dat zelfs tot 02:00. Dit gebouw is namelijk 20 meter hoog. 

Slagroom

Als de hoogte niet helemaal je ding is, dan heb ik nog genoeg andere opties voor je. Zelf vind ik Slagroom op het Piusplein ook zeer gezellig. Doordat je nog deels op de route van het centrum zit, zie je van alles voorbij komen. Maar dat is niet alles: ze hebben ook hele bijzondere ijskoffie's. Ik als ijskoffiejunk vind het leuk om extravagante drankjes naar binnen te werken. Voor €3,80 heb je al een Oreo ijskoffie of een KitKat ijskoffie. Ook hebben ze er heerlijke cocktails. Oh en de pornstar martini kan ik zeker aanraden! 

Stadsbrouwerij 013

Het centrum toch niet zo je ding? Ga dan gezellig in de Piushaven zitten bij Stadsbrouwerij 013. Uitzicht op het water onder het genot van een heerlijk biertje, wat wil je nog meer? Het biertje is trouwens ook lokaal gebrouwen in het mooie Tilburg zelf! Ook hebben ze bijzondere bijgerechten: denk aan bitterbierballen. Mocht je toch moeite hebben om te kiezen welke gouden rakker je wilt, kun je ook altijd een bierproeverij doen met je vrienden. Die vinden elke zaterdag tussen 13:00 en 16:00 plaats. 

Anvers

Anvers is een gezellig tentje op de Oude Markt. Ze hebben een buitenterras maar je kunt ook prima binnen zitten. Is heel chil wanneer je shopmiddag in duigen valt vanwege regen. Ze hebben een uitgebreide lunchkaart en hebben verschillende biertje op de tap. Kortom: een super chille plek om gezellig met je vrienden te kletsen. 

Ben je een echte bierfan? Dit zijn de lekkerste Tilburgse biertjes!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.