Skip to main content

Beste ijssalons in Tilburg

IJsjes zijn natuurlijk een van de hoogtepunten van de zomer. Er gaat niks boven een verfrissende ijsco op een hete zomerdag. Om je alvast op weg te helpen naar de zoektocht voor jouw lievelingsijs, hebben we een lijstje gemaakt met de allerbeste ijssalons van Tilburg. Goed excuus om ze allemaal een keertje uit te proberen, toch? We hebben erop gelet dat deze ijssalons ook tijdens de coronacrisis geopend zijn. De kans bestaat dat het aanbod afwijkt van het oorspronkelijke menu. Enjoy!

Intermezzo

Oké, we weten allemaal al dat Intermezzo de top tien van ijssalons is in Tilburg. Met twee locaties in het midden van het centrum heb je in no time een lekker ijsje gescoord. Perfect als tussendoortje tijdens het wandelen of als traktatie om een lange middag studeren mee af te sluiten. Bovendien verkopen ze er ook nog eens heerlijke zelfgemaakte wafels. Smullen!

Frozi Yogi

Ben je meer van de frozen yoghurt dan standaard ijscoupes? Dan kun je terecht bij Frozi Yogi op de Heuvelstraat. Je tapt hier - normaalgesproken - je eigen bakje frozen yoghurt, om het vervolgens te toppen met allerlei lekkernijen, van vers fruit tot chocola. Een echte aanrader als je een keer wat anders wil dan een machtig softijsje.

Ice Rollas (Doncudaro)

Alles voor Instagram! Bij Ice Rollas krijg je namelijk niet het bolletje ijs dat je gewend bent. Bij deze bijzondere ijssalon krijg je je ijs gerold. Op een ijskoude plaat wordt het ijs tot kleine rolletjes gerold. Je kunt uit een aantal heerlijke smaken kiezen en de meest bijzondere combinaties maken. Je vindt Ice Rollas meestal bij restaurant DonCudaro in de Piushaven. Vanwege het coronavirus is het momenteel even niet mogeljk om de ijsrolletjes te eten. Wel hebben ze ander lekkers voor je op het menu staan! 

Porto Koffie en IJs

Aan de schattige picknicktafels van Porto Koffie en IJs in de Piushaven eet je de lekkerste coupes. Dit ambachtelijke Italiaanse ijs is een favoriet van vele Tilburgers. Bovendien is de Piushaven een heerlijke plek om op een warme zomerdag te vertoeven. Naast ijscoupes hebben ze er ook lekkere focaccias en goeie koffie. Voor nu zul je het alleen even moeten doen met de afhaalijsjes, maar daar is absoluut niks mis mee. Mmm...

Heb je een goede reden nodig om een ijsje te halen? Ga voor een lekkere lange wandeling met een van deze podcasts in je oortjes!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.