Skip to main content

Van de Coulsterstraat - Tilburg

  • Van de Coulsterstraat - Tilburg

    Ruim rijtjeshuis gelegen in het centrum van Tilburg. Het huis ligt in de buurt van de Piushaven in de wijk Fatima en ligt op 5 minuten loopafstand van hartje centrum. Het huis is voor slechts drie maanden te huur en volledig gemeubileerd te huren. Daarnaast zitten alle woonkosten in de huurprijs van 1200,-. Dat betekend inclusief g/w/l, Internet/tv, gemeente heffingen en eventuele andere servicekosten.Begane grond:Entree, hal en trap naar boven.Woonkamer met open keuken en laminaatvloer. Eettafel met zes stoelen, hoekbank, tv meubel en barkrukken (foto's van meubels niet meer van toepassing, reeds vervangen door nieuwe meubels). Volledig operationele keuken inclusief oven, keramische kookplaat en koelkast met vriesvak. Daarnaast voldoende opbergruimte voor alles spullen. Bijkeuken met vriezer, wasmachine, droger en nog meer opbergruimte. Aparte toilet, gerenoveerd in 2023. Badkamer volledig gerenoveerd in 2023 inclusief regendouche. Eerste verdieping:Eerste slaapkamer (achterkant) zoals te zien op de foto. Tweede slaapkamer (straatkant) gerenoveerd in 2023 inclusief nieuwe gips plafond en laminaatvloer. Dakterras van ruim 27 vierkante meter. Tweede verdieping:Opbergzolder. Tuin: Tuin inclusief picknicktafel (Zie foto's)Schuur: Voor plaatsen fietsen en dergelijke.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Tilburg

Poststraat - Tilburg

Postelse Hoeflaan - Tilburg

Broekhovenseweg - Tilburg

Nieuwstraat - Tilburg

Ook leuk om te lezen

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.