Skip to main content

Spoorlaan - Tilburg

  • Spoorlaan - Tilburg

    Heee kamerzoekende meiden!(No internationals sorry!)Per 1 september komt er een kamer vrij in ons gezellige huisje op de Spoorlaan, op steenworp afstand van het station. Je komt dan in een gemengd huis van 6 mensen te wonen. Met twee andere meiden en drie jongens. Het is een ruime, hoge kamer van 26m2. De prijs van de kamer bedraagt €583,98 inclusief GWL. Verder bestaat ons huis uit een gezamenlijke keuken, wc en badkamer. Ons huis ligt op niet eens 5min lopen van het centrum, op 15min fietsen van het de uni en op 20min fietsen naar Stappegoor. Wij houden ervan om af en toe gezamenlijk een drankje te doen, te stappen of gezellig samen te eten en zoeken iemand die dat ook graag zou willen. Lijkt deze kamer en ons huis je nou iets? Stuur mij dan een privéberichtje met wat leuks over jezelf en wat foto's en wie weet nodigen we je dan uit voor een hostpiteergesprek.Liefs Kamilla, Mike, Romeo, Bobby en Gamze


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Tilburg

Marsstraat - Tilburg

Spoordijk - Tilburg

Kasteeldreef - Tilburg

Statenlaan - Tilburg

Ook leuk om te lezen

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.