Skip to main content

Professor Dondersstraat - Tilburg

  • Professor Dondersstraat - Tilburg

    Per direct een nieuwe mannelijke onderhuurder gezocht!Ga jij aankomend jaar studeren of studeer je al en ben je op zoek naar een kamer? Onze luxe studentenvilla in de mooiste straat van Tilburg ligt op kruipafstand van het uitgaanscentrum en slechts enkele minuten lopen van het station. Naast een gezellige huis sfeer met 11 huisbewoners is het huis van alle gemakken voorzien:- €500 per maand inclusief- Grote kamers (20m2)- Meerdere kamers met een balkon- Grote horeca keuken met vaatwasser- 2 Huisbars- Thuisbioscoop- Digitale tv inclusief alle sportkanalen- 2x per week een schoonmaakster- 2 wasmachines en 2 drogers- Tuin in de zon met BBQ en meerdere lounge-setsBen jij op zoek naar een kamer voor een jaar of voor een halfjaar? Stuur een bericht en dan kun je altijd een keer langskomen!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Tilburg

Daniel Josephus Jittastraat - Tilburg

Europalaan - Tilburg

Burgemeester van de Mortelplein - Tilburg

Postelse Hoeflaan - Tilburg

Ook leuk om te lezen

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.