Skip to main content

Hoefstraat - Tilburg

  • Hoefstraat - Tilburg

    Hoi kamerzoekende jongens en meiden!In ons gezellige studentenhuis Dø Kneu aan de Hoefstraat komen per 1 juli een permanente en per 1 augustus twee tijdelijke kamers vrij! Als je bij ons komt wonen, kom je terecht in een leuke groep van 6 meiden en 6 jongens, die allemaal actief in het huis zijn. We eten graag samen, kijken regelmatig films en series en organiseren op zijn tijd huisfeesten en borrels. De kamers zijn 10, 12 en 24 m^2 groot, en kosten per maand ongeveer 320, 325 en 495 respectievelijk. (Ook de foto's staan in deze volgorde)Ons huis is voorzien van alle luxe: een keuken met een vaatwasser, twee wasmachines, een droger, een tuin + schuur voor onze fietsen, 3 wc’s, 2 badkamers waarvan 1 met bad (!!) en we hebben onze kelder omgetoverd tot een thuisbioscoop. Verder hebben we een fantastische schoonmaakster die wekelijks de gezamenlijke ruimtes komt schoonmaken. De supermarkt is op 10 minuten lopen te bereiken, de stad en het station is 5 minuten fietsen en de universiteit, Avans en Fontys zijn ongeveer 15 minuten fietsen. Verder hebben we een bushalte aan de overkant van de straat.Zie jij jezelf hier wonen? Stuur dan een berichtje met wat informatie over jezelf en een link naar je social media en wie weet tot op de kijkavond


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Tilburg

Talent Square - Tilburg

Frederikstraat - Tilburg

Hendrik de Keijserstraat - Tilburg

Veestraat - Tilburg

Ook leuk om te lezen

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.