Skip to main content

Hobbemastraat - Tilburg

  • Hobbemastraat - Tilburg

    In ons huis in de wijk Korvel hebben we nog een kamer vrij van 15m2. Je hebt echter niet alleen deze kamer, maar ook het hele huis tot je beschikking. De woning ligt lekker centraal en in no time sta je op het station, ben je in de stad of bij Fontys. Kamer en rest van de woning zijn volledig gemeubileerd, je kan dus zo instappen. Elke kamer heeft minimaal een bed (140x200) met goed matras (nieuw), bureau en kast. De kamer op de foto met groene muur heeft nog de oude meubels, maar er zal nieuw bed en bureau komen. Kamer heeft 1 open kast en 1 gesloten kast voor kleding ed. We hebben een gezellige woonkamer en een ruime keuken. Badkamer en keuken die van alle gemakken voorzien is deel je met 2 andere huisgenoten. Er is snel internet, we hebben een TV, een wasmachine en droger en al het keukengerei is aanwezig. De kamer kost 575,96, dit is incl. gemeubileerd, gemeentelijke belastingen, snel internet. GWL is exclusief. Hiervoor rekenen we een voorschot van 100 euro per bewoner. Dit bedrag zal aan het einde van het contract verrekend worden met de werkelijk gemaakte verbruikskosten van het huis gedeeld door de 3 bewoners. Indien het verbruik de komende maanden echt veel minder of meer is, zal dit bedrag worden bijgesteld, zodat je niet te veel of te weinig betaald. Huursubsidie is niet mogelijk. Inschrijving wel. We zoeken iemand die het leuk vindt om samen te eten, TV te kijken of een spelletje te doen, maar ook zijn/haar eigen plan kan trekken. We houden van gezelligheid, maar onze opleiding dans, vraagt ook om structuur. Belangrijk dat we elkaar respecteren en het vooral leuk hebben. We zijn nu met 2 meiden van 18, begonnen in 1e jaar. Drugs en roken is verboden. Het betreft een contract voor 1 jaar, in principe vanaf 1 september, maar ivm eerdere start van het schooljaar, mag je er in overleg al eerder in.Kom jij bij ons wonen?


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Tilburg

Marsstraat - Tilburg

Spoordijk - Tilburg

Kasteeldreef - Tilburg

Statenlaan - Tilburg

Ook leuk om te lezen

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.