Skip to main content

Celebesstraat - Tilburg

  • Celebesstraat - Tilburg

    Ruime studio aan de Celebesstraat te Tilburg, uitermate geschikt voor studenten en starters op de huurmarkt.De Celebesstraat is gelegen in de gezellige volksbuurt buurt Loven Oost. De buurt heeft naar verhouding veel inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Het betreft een vrij rustige buurt op basis van de bevolkingsdichtheid.Verder is het een vrij rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.De studio bevindt zich op de eerste verdieping van het pand en heeft een eigen keukenblok, badkamer en toilet met veel lichtinval in de kamer. De kosten voor het appartement bedragen €950,- per maand.Exclusief G/W/E en internetDe woning is zeer goed bereikbaar en kent veel voorzieningen in de nabije omgeving. Het centrum van Tilburg is goed bereikbaar per fiets, motorvoertuig of het OV. Er bevindt zich op loopafstandeen supermarkt en de dichtstbijzijnde uitvalsweg ligt op slechts 4 minuten rijden.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Tilburg

Daniel Josephus Jittastraat - Tilburg

Europalaan - Tilburg

Burgemeester van de Mortelplein - Tilburg

Postelse Hoeflaan - Tilburg

Ook leuk om te lezen

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.