Skip to main content
TilburgStudentenstad.nl Header

Burgemeester van de Mortelplein - Tilburg

  • Burgemeester van de Mortelplein - Tilburg

    Dutch speaker only. In ons gezellige huis aan het Mortelplein komt een kamer vrij en daarom zijn wij voor 1 maart op zoek naar een nieuwe, leuke, schone huisgenoot. De kamer is een ruime kamer (± 22m2), heeft een wasbak en een mooi uitzicht. Verder deel je de badkamer en de keuken. De kamer kost 420 euro per maand inclusief gwl en internet. Meubels zijn over te nemen, maar is niet verplicht. Je komt te wonen met twee andere huisgenoten (m&v 20 en 21 jaar) die hun studie serieus nemen, maar ook zeker van feestjes houden. Omdat we maar met z’n drieën zijn, vormen we een hecht huis, zo eten we graag samen en vinden we het leuk om af en toe dingen te ondernemen. Verder over ons huis:- De universiteit en Fontys zijn 8 minuten fietsen- Het centrum is 10 minuten fietsen- Er is een spar om de hoek- De Appie is 4 minuten fietsen Ben jij enthousiast? Stuur een mailtje met wat info over jou en een foto van jou en wie weet zien wij jou de 21ste. PS: de kamer op de foto is niet de kamer die vrijkomt, maar deze konden we in verband met privacy niet fotograferen. Liefs,Jakob en Josje


    Reageer op deze kamer

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.