Skip to main content

Besterdring - Tilburg

  • Besterdring - Tilburg

    Mooie Studio mogelijk om huursubsidie (Exclusief huur € 808,-) op aan te vragen.Op begane grond met grootte tuin ( 5mtrx12mtr, 70m2 ) in een RUSTIGE omgeving . Studio van 18 m2 met een laminaat vloer.Tevens eigen keuken met koelkast en kookstel.Met mooie badkamer , douche, toilet en wasbak.Daarnaast is er ook een perfecte ligging ten opzichte van de drie winkelcentra. De exclusief prijs is € 808,- hierdoor mogelijk om huursubsidie op aan te vragen.De prijs € 950,- is inclusief elektra, gas, water en internet/tv aansluiting en gemeente belastingen en een wasmachine.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Tilburg

Talent Square - Tilburg

Frederikstraat - Tilburg

Hendrik de Keijserstraat - Tilburg

Veestraat - Tilburg

Ook leuk om te lezen

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.