Skip to main content
TilburgStudentenstad.nl Header
Danique
Danique

Naast mijn studie Media- en Entertainment Management werk ik bij Studentensteden. Samen met het redactieteam bedenk ik de creatieve invulling van redactionele- en commerciele blogs. Via mijn persoonlijke blogs deel ik mijn ervaring met het studentenleven en studenten "to do's" in het bijzonder.

Heb je een vraag? Mail mij dan op bloggers@studentensteden.nl t.a.v. Danique

Lees hieronder al mijn blogs!

Alle blogs van Danique


 • Zó scoor je goedkope vliegtickets

  We kunnen er eigenlijk niet omheen: vliegtickets zijn duur! En ze goedkoper scoren is helemaal zo makkelijk nog niet. Onze collega Noëlle heeft hem laatst gemeerd naar tropische oorden en kan het niet laten onze ogen hiermee uit te steken door middel van ronduit asociaal jaloersmakende foto’s. Inmiddels zijn wij op kantoor ondertussen toe aan een enkeltje Fiji, Bora Bora of Bali! • Happy new year!

  2016 is biiiijna ten einde, maar voordat we de kurken van de champagne laten knallen willen wij jullie bedanken voor een te gek jaar! Wij gaan met een nieuw platform en een groter team het nieuwe jaar in. Happy new year everyone! • Vijf redenen waarom je (ook als student) moet investeren in een fiets

  Een fiets is in je studententijd vrijwel onmisbaar. Ritjes naar de bieb, om boodschappen mee te doen en… waar kun je eigenlijk niet heen op de fiets? Mits het niet te ver is natuurlijk. Vergeet dus alle bad hair days en uitgelopen mascara’s. Wij hebben alle goede redenen om tóch een fiets aan te schaffen op een rijtje gezet. • Prettige kerstdagen!

  Na de gezellige kerstborrel bij ons op kantoor te hebben overleefd, willen wij jullie natuurlijk ook hele fijne kerstdagen toewensen! Dat jullie maar lekker mogen genieten van de vrije dagen zonder studie, al het lekkere eten, en natuurlijk het samenzijn met familie en vrienden. Enne.. de studievrije dagen natuurlijk! Of hadden we dat al genoemd? Anyway, wij gaan in ieder geval een week héérlijk uitslapen. Enjoy everyone! • Sparen doe je zo

  Noëlle (een van onze redactieleden) heeft een doel. Ze wilt drie maanden reizen in Azië en Australië en om dat te kunnen doen heeft zij ongeveer €8000 nodig. Nu ben ik (als big spender) wel erg benieuwd hoe zij deze (voor mij onmogelijke) taak wilt volbrengen. • Alle voor- en nadelen van een studentenvereniging op een rij!

  Ga je dit jaar beginnen met studeren? Dan kan je lid worden bij een studentenvereniging. Wij hebben voor jou een overzicht met de voor- en nadelen van het lid worden op een rij gezet. • ORIGINELE BIJBAAN: hier had jij sowieso niet aan gedacht!

  Is jouw motivatie voor school, net als de mijne, ver te zoeken? Maar heb je toch het gevoel dat je iets over moet hebben voor het werk van je dromen. Dan heb ik hier een paar banen waardoor jij het misschien wel overweegt te stoppen met school. Of... tóch besluit om nog even door te zetten. • Typische studentenproblemen

  ‘Je studententijd is de beste tijd uit je leven’, stiekem zijn we het daar allemaal over eens. Maar toch is het een uitdrukking die alleen je irritante tante maakt. Die ene tante, weet je wel, die je het hele jaar probeert te ontwijken maar met Kerst toch mee opgezadeld zit... • BUDGETPROOF: 5 tips voor het worden van een goede kok!

  Uit huis gaan is awesome! Doen wat je zelf wilt, op tijden waarop jij dat wilt. Douchen om 3 uur ’s nachts? Prima! Honger? Bak jij toch rond middernacht nog even een eitje voor jezelf. Heerlijk. Maar de kans is groot dat jij, net als ik, het gedeelte van boodschappen doen en koken nog niet helemaal in de vingers hebt. Daarom heb ik voor jou een aantal tips die goed van pas zullen komen!