Bloggers

Dit zijn de bloggers van Studentensteden. Stuk voor stuk studenten die vol in het studentenleven staan en jou informeren over alles wat jij moet weten voor, tijdens en na je studententijd.

Heb je een vraag aan ons? Stuur ons een mail en we proberen het z.s.m. te beantwoorden.

Ook studentblogger worden?

Wil jij ook studentblogger bij ons worden? Bekijk dan onze blogvacature!

Onze studentbloggers

Maaike W.

Ik ben Maaike Wiersma, 18 jaar oud en ik studeer sinds september de PABO aan de Hanzehogeschool in Groningen. Bloggen heb ik altijd leuk gevonden en al helemaal als ik kan schrijven over de leukste studentenstad van Groningen! Heb je een vraag? Mail mij gerust: maaikew@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Maaike W. 

 

Jildau

Een tweedejaars studente met veel verschillende creatieve interesses, waaronder schrijven. Als nieuwkomer in Leiden heb ik de stad en het studentenleven snel leren kennen. Hopelijk kan ik jullie met mijn tips en verhalen een stukje op weg helpen.

Heb je een vraag? Mail mij gerust: jildau@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Jildau

 

Christie

Hoi, ik ben Christie! Ik woon nu inmiddels alweer meer dan een half jaar in het gezellige Bezuidenhout en doe op dit moment een poging tot het afronden van mijn master Crisis & Security Management. Verder hou ik erg van de zon, lekker eten, een goed boek, hardlopen en het verkennen van mooi Den Haag!

Heb je een vraag? Mail mij gerust: christie@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Christie

 

Jelle

Ik ben Jelle, een Communication and Multimedia Design student met een grote liefde voor koffie, techno en deep house. Ik kom regelmatig in Rotterdam en ik wil mijn ervaringen graag delen door het schrijven van leuke en interessante blogs!

Heb je een vraag? Mail mij gerust: jelle@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Jelle

 

Boris

Naast mijn studie Communicatie in Tilburg schrijf ik blogs namens Studentensteden. Via deze blogs deel ik graag de golden nuggets van mijn ervaringen met jou. Tips, tricks en ideeën voor zowel aankomende als medestudenten: je kan ze allen van mij verwachten.

Heb je een vraag? Mail mij gerust: boris@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Boris

 

Sergio

Geboren en getogen in Gouda en inmiddels een trotse bewoner van Utrecht. Begin dit jaar aan mijn master Media & Journalistiek in Rotterdam, maar peins er niet over al te vertrekken uit Utrecht. Ik zal met jullie mijn tips, avonturen en overpeinzingen delen en ik hoop dat jullie er net zo van kunnen genieten als ik!

Heb je een vraag? Mail mij gerust: sergio@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Sergio

 

Thomas

Als student in Leiden met een Amsterdamse studie en lidmaatschappen bij studentenverenigingen in zowel Leiden als Den Haag ben ik zeer actief in het studentenleven. 

Heb je een vraag? Mail mij gerust: thomas@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Thomas

 

Anouk

Hallo daar! Hier een Humanistiek studente uit Utrecht, inmiddels begonnen aan het 23e levensjaar. Ik ben graag creatief bezig, van zingen tot schrijven en alles hier tussen. Met mijn blogs hoop ik iets toe te voegen aan de studententijd van menig Utrechtse student.

Heb je een vraag? Mail mij gerust: anouk@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Anouk

 

Eline

Een positieve pabo student met een passie voor lekker en gezond eten. Je vind me vaak terug in mijn eigen studentenkeuken en in de sportschool. Ik ben dol op nieuwe dingen ontdekken en die deel ik dan maar al te graag met jullie!

Heb je een vraag? Mail mij gerust: eline-o@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Eline

 

Fleur

European Studies student die houdt van reizen, eten, muziek, slapen, maar die zich ook interesseert in politiek en maatschappelijke problemen. In mijn blogs combineer ik mijn liefde voor schrijven en het ontdekken van de stad en het studentenleven, en deze ervaringen deel ik graag met jullie!...

Heb je een vraag? Mail mij gerust: fleur@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Fleur

 

Rebecca

Hi, ik ben Rebecca, 24 jaar en woon in de leukste straat, én mooiste huis, van Den Haag: de Weimarstraat! Ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn studie Communicatie & Multimedia Design. Ik vind het heerlijk om alle koffietentjes in de stad af te gaan op zoek naar de leukste werkplekjes.... 

Heb je een vraag? Mail mij gerust: rebecca@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Rebecca

 

Christiaan

Als student aan de Haagse Hogeschool doe ik opleiding communicatie. Ik probeer te genieten van mijn studententijd en ondertussen mijn diploma te halen.

Heb je een vraag? Mail mij gerust: christiaan@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Christiaan

 

Jorine

Hoi! Ik ben Jorine, 23 jaar oud en studeer en woon alweer zo'n 5 jaar in Eindhoven. Eindhoven groeit enorm als studentenstad en het lijkt me dan ook leuk hier zo nu en dan wat over te schrijven. Naast studeren, fitness en hockey ik, trek ik er graag op uit met mijn camera en ben ik altijd in voor een heerlijke kop koffie.

Heb je een vraag? Mail mij gerust: jorine@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Jorine

 

Danique

Naast mijn studie media- en entertainment management werk ik bij Studentensteden. Samen met het redactieteam bedenk ik de creatieve invulling van redactionele- en commerciële blogs. Via mijn persoonlijke blogs deel ik mijn ervaring met het studentenleven en studenten "to do's" in het bijzonder.

Heb je een vraag? Mail mij gerust: danique@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Danique

 

Dewi

Ik ben gek op mijn hond Tommie, hou van reizen, lekker eten en gezelligheid. Naast mijn master Media & Journalistiek coördineer ik verschillende content en samenwerkingen voor Studentensteden. Daarnaast deel ik via mijn persoonlijke blogs verschillende tips & tricks voor (aankomende) studenten.

Heb je een vraag? Mail mij dan gerust: dewi@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Dewi

 

Sanne

Hoi! Ik ben Sanne, een International Business studente uit het bourgondische Maastricht. Ik heb een liefde voor lange gesprekken onder het genot van lekker eten en een heerlijk wijntje. Daarnaast hou ik van meezingen met de radio, uitgaan, nieuwe dingen ontdekken en series kijken. In mijn blogs vertel ik je over van alles waarmee ik mij, als drukke student, bezig houd!...

Heb je een vraag? Mail mij dan op sanne@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Sanne

 

Milou

Tijdens mijn studie communicatie ben ik in 2016 gestart bij Studentensteden. Ik ben verantwoordelijk voor de content- en social planning en de coördinatie van commerciële partnerships. Daarnaast deel ik op Studentensteden studentikoze lifestyle & travel tips via mijn persoonlijke blogs.

Heb je een vraag? Mail mij gerust: milou@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Milou

 

Eline

Ik ben een student communicatie en ik ben een zonaanbidder met een enorm zwak voor een lekker wijntje en veel gezelligheid, maar ook altijd te porren voor potje tennis of een uurtje zweten in de sportschool. Aangezien mijn eigen studententijd vrij rustig was, help ik jou graag op weg er wel het maximale uit te halen. Je weet wat ze zeggen: je studententijd is de beste tijd van je leven...

Heb je een vraag? Mail mij dan op eline@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Eline

 

Doortje

Ik hou van gezelligheid en drukte! Kan genieten van een wijntje, maar ben daarbuiten ook graag sportief. Je studententijd is een tijd waarin je veel leert en lol hebt. Blij dat ik je hierbij kan helpen!

Heb je een vraag? Mail mij gerust: doortje@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Doortje

 

Marel

Een communicatie studente die haar rol als social dier nogal serieus neemt. Ik ben een enorme kletskous die altijd gezelligheid opzoekt. Daarnaast ben ik een echte foodie, lekker eten is wat ik het liefste doe.

Heb je een vraag? Mail mij gerust: marel@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Marel

 

Maya

Ik ben net afgestudeerd Communicatie Specialist, en technisch gezien geen student meer. Maar ik schrijf erg graag over mijn ervaringen en hoop dat jullie er wat aan hebben!

Heb je een vraag? Mail mij gerust: maya@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Maya

 

Noëlle

Spontaan, vrolijk en een beetje blond. Zo zullen mensen die mij goed kennen beschrijven. De komende maanden ga ik hard mijn best doen om leuke stukjes voor jullie te schrijven.

Heb je een vraag? Mail mij gerust: noelle@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Noëlle

 

Sascha

Ik ben een spontane meid en af en toe een beetje eigenwijs. Tussen het studentenleven en werken door hou ik erg van sporten. Ik zit nu in het 2e jaar van Communicatie en hoop over twee jaar af te studeren...

Heb je een vraag? Mail mij gerust: sascha@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Sascha

 

Maxine

Ik ben een commerciële economie studente aan de Hogeschool in Leiden. Naast het harde studeren hou ik van een drankje en een feestje.

Heb je een vraag? Mail mij gerust:maxine@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Maxine

 

Neele

Als beginnende student in de heerlijke stad Amsterdam weet ik wat het is om vragen te hebben. Ik hoop dat jullie wat hebben aan mijn blogs over keuzestress en andere dagelijkse kwesties. Samen kunnen we uitvinden hoe dat nou eigenlijk werkt, zo’n studentenleven.

Heb je een vraag? Mail mij gerust: neele@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Neele

 

Marcella

Ik ben een studente aan de opleiding fotografie in Rotterdam. Rotterdam is een stad waar veel te beleven is en waar veel nieuwe initiatieven worden opgezet. Ik vind het leuk om mijn ervaringen met jullie te delen en ik hoop dat jullie hier wat aan hebben!

Heb je een vraag? Mail mij gerust: marcella@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Marcella

 

Joris

Hi ik ben Joris! Als het moet kan ik serieus zijn, maar als het niet hoeft dan ook liever niet. Verder hou ik van spontaan iets geks doen en niet alles te georganiseerd en ingewikkeld houden. Verder ben ik nog lekker student en loop stage bij Studentsteden. Ik hou van feestjes, fitness, gezellig borrelen en kipfilet. De komende tijd ga ik mijn best doen om de leuke dingen die ik mee maak met jullie te delen.

Heb je een vraag? Mail mij gerust: joris@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Joris

 

Nick

Hallo! Ik ben Nick Schilperoort, 23 jaar en studeer Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam. Bij Studentensteden houd ik me vooral bezig met de sales en daarbij probeer ik af en toe te bloggen over wat me op dat moment bezig houdt. Ik ben sportief, gezellig en sociaal. Ik ga graag naar leuke feestjes, van techno tot de aprés skihut. Maar… André Hazes is echt mijn held. Ik hoop dat mijn blogs kunnen helpen om te genieten van je studententijd!

Heb je een vraag? Mail mij gerust: nick@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Nick

 

Manisha

Tijdens mijn laatste jaar van de opleiding Communicatie ben ik begonnen bij Studentensteden. Ik ben verantwoordelijk voor het redigeren en inplannen van de blogs. Daarnaast werk ik ook nog bij twee leuke webshops. Af en toe schrijf ik ook een blogje dat jou misschien kan helpen!


Heb je een vraag? Mail mij gerust: manisha@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Manisha

 

Nienke

Tijdens mijn eerste jaar van de opleiding Communication & Multimedia Design ben ik begonnen met bloggen voor Studentensteden. Naast het schrijven van leuke content hou ik mij verder bezig met grafische vormgeving. Blogs over hoe mijn eigen ervaringen deel ik graag met je!

Heb je een vraag? Mail mij gerust: nienke@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Nienke

 

Eline

Vroeger een Antwerpse in Amsterdam, nu een Antwerpse in Londen. Ik voel me echt overal thuis! Ik reis vaak voor werk, familie of gewoon plezier. Ik werk voor EF Taalreizen en ik schrijf graag over reizen en het leren van een vreemde taal, uiteraard. Dus lees hier al mijn reisverhalen, tips voor in steden en hoe je als student snel de taal of gewoontes kunt leren leren.

Heb je een vraag aan mij? Mail mij gerust op eline@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Eline

 

Robin

Sinds ik ben begonnen met mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen in Utrecht, ben ik enorm aan het genieten van het studentenleven! Ik ga graag uit en vind het leuk om reisjes en activiteiten te organiseren bij de studievereniging. Mijn belevenissen en de lessen die ik hier af en toe uit haal, deel ik graag met jullie via mijn blogs!

Heb je een vraag aan mij? Mail mij gerust op robin@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Robin

 

Emilie

Hey guys! My name is Emilie and I will be starting my studies at Leiden University (The Hague Campus) this Fall. Having lived abroad my entire life, I enjoy capturing and writing about the international experience. Hopefully my blog posts can help you discover and feel at home quickly in The Hague!

Heb je een vraag? Mail mij dan op emilie@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Emilie

 

Nike

Hi there! Ik ben Nike, maar mensen noemen mij ook weleens Adidas of Puma. Studeren in Den Haag hoeft niet zo zwaar te zijn. Met een beetje humor, eerlijkheid en kennis van de stad zal ik mijn ervaringen en tips met jullie delen!

Heb je een vraag? Mail mij dan op nike@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Nike

 

Maaike

Hey! Ik studeer momenteel Communicatie- en informatiewetenschappen en wat dat inhoudt weet ik zelf ook nog niet zo goed. Ondertussen probeer ik alles te ontdekken wat onze hoofdstad ons als studenten te bieden heeft. Mijn ervaringen daarbij deel ik uiteraard met jullie.

Heb je een vraag? Mail mij dan op maaike@studentensteden.nl

Lees alle blogs van Maaike

 

Studentblogger worden?

Wil jij ook bloggen bij ons komen bloggen? Meld je dan aan als studentblogger!
Je kunt schrijven over wat jij leuk vindt! Via ons naar openingen, Vul het aanmeldformulier in en voeg jouw CV, motivatie en een proefblog toe.

Bekijk vacature studentblogger