Skip to main content
TilburgStudentenstad.nl Header

Stagiair Onderzoek en Gedrag

GEZOCHT! Iemand die met trots kan vertellen:
“Ik doe als student (sociale wetenschappen) een onderzoek bij TeamAlert. Stichting TeamAlert is dé jongerenorganisatie die jongeren uitdaagt om slimme keuzes in het verkeer te maken zodat ze altijd veilig onderweg zijn. Wij zijn een kleine organisatie, jong, creatief en ondernemend. We werken met enthousiasme en betrokkenheid aan aansprekende interventies en campagnes om het aantal jonge verkeersslachtoffers in Nederland te verminderen. Een organisatie waarin jij van toegevoegde waarde bent en echt een steentje kan bijdragen!"
 

Wat ga je doen?

Je krijgt tijdens deze stage de ruimte om op zelfstandige wijze onderzoek uit te voeren naar onze projecten en/of doelgroep. Van dag tot dag leer je hoe je goed onderzoek uitvoert en hoe je vervolgens de onderzoeksresultaten implementeert. Je doet ervaring op met het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek dat direct bijdraagt aan het bevorderen van het welzijn van jongeren. Tof, toch? Maar er is meer: je ervaart ook hoe het is om te werken in een enthousiast, creatief, jong en ambitieus team! In overleg met jou bepalen we waar jij specifiek onderzoek naar gaat doen. Dit kan bijvoorbeeld een effectonderzoek zijn naar een van onze projecten of naar een gedragsbeïnvloedingsmechanisme, maar dit kan ook een onderzoek zijn naar jongeren en hun drijfveren voor bepaald gedrag.
 

Wie ben jij?

Allereerst wordt jouw onderzoekende mindset heel blij van de doelgroep jongeren en gedragsverandering. Verder herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Je bent een student in de sociale wetenschappenof je volgt een studie waarin een gedrags- en onderzoekscomponent zit (kwalitatief of kwantitatief).
 • Je zoekt per februari 2024 een (afstudeer)onderzoeksstage, uren in overleg.
 • Je bezit over een (basis)kennis van sociaalwetenschappelijk onderzoek, hebt een sterk analytisch vermogen.
 • Je werkt zelfstandig, je bent een ster in plannen en je durft initiatief te nemen.
   

Waarom TeamAlert?

Binnen TeamAlert leer jij te werken in een jonge, professionele organisatie die volop in ontwikkeling is. Je zuigt je vol met ervaring binnen het vakgebied onderzoek en gedragsverandering. Werk je bij TeamAlert? Dan voeg jij waarde toe aan het leven van jongeren. Daarnaast maken wij het mensen naar de zin omdat we weten dat jij dan zo goed mogelijk kunt bijdragen aan onze missie. 

Ondanks dat je je eigen onderzoek uitvoert, bieden we je ook de ruimte om andere dingen op te pakken die je leuk vindt.

 • Je ontvangt een standaard stagevergoeding van €250,- bruto per maand (op basis van een 36-uurcontract).
 • Er is volop ruimte voor ontwikkeling en je krijgt een persoonlijk account op leerplatform GoodHabitz.
 • We hebben een mooie werkplek voor jou in Utrecht, maar je kunt ook op andere plekken werken.
 • Je krijgt de kans om te ervaren hoe het is om voorlichting te geven en jongeren te trainen in het maken van de juiste keuzes in het verkeer, tijdens de projecten die we uitvoeren op scholen en festivals door het hele land!
 • Je bent natuurlijk uitgenodigd voor de borrels en teamuitjes!
   

Geef mij deze stage!

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer snel via: https://teamalert.nl/over-ons/werken-bij/stage-onderzoek-en-gedrag/