Skip to main content
TilburgStudentenstad.nl Header

Kom werken bij Emile Thuiszorg!

H√© student! Op zoek naar een flexibele bijbaan met impact? Bij Emile Thuiszorg zoeken we JOU! ūü§©

Emile Thuiszorg is uniek doordat het gerund wordt door studenten. 

Bij Emile Thuiszorg helpen wij onze cli√ęnten met huishoudelijke taken of¬†persoonlijke verzorging. Als Emiler draag je zorg voor je eigen vaste cli√ęnten in jouw wijk, waardoor je snel een persoonlijke band met ze opbouwt.
Doe jij in je studie niks met zorg? Geen probleem! Alle studierichtingen zijn welkom en wij leren je alles wat je nodig hebt om bij ons te komen werken.

Heb jij een wisselend studierooster? Bij ons is dat geen probleem. Jij regelt namelijk je diensten zelf, samen met je cli√ęnt. Zo vinden jullie altijd een moment dat¬†voor jullie beiden uitkomt.

Naast de diensten bij cli√ęnten is er een maandelijks teamoverleg met de andere studenten uit jouw wijkteam, leuk! Verder kun je op veel gebieden doorgroeien in de organisatie.¬†Zo is het mogelijk om meer verantwoordelijkheid te krijgen als mentor van je wijkteam, of om onderdeel te worden van ondersteunende teams, zoals de redactie, het promotieteam, de feestcommissie of het interne opleidingsteam. Ook kan je je aansluiten bij verschillende leuke projecten die lopen binnen Emile Thuiszorg!

 

Wil jij…

- flexibel je eigen diensten inplannen en zelf bepalen hoeveel uren je werkt per week (al vanaf 2 uur)?

- een persoonlijke band opbouwen met cli√ęnten die je helpt in jouw eigen wijk?

- deel uitmaken van een gezellig wijkteam met andere studenten?

- lekker bijverdienen (start met ‚ā¨15,- per uur)

- super dankbaar werk doen met een grote maatschappelijke impact?

 

Dan is Emile Thuiszorg de ideale bijbaan voor jou!

Al met al is het een mega diverse studentenbijbaan, waarbij geen enkele dag hetzelfde is! Enthousiast? Neem eens een kijkje op onze TikTok of Instagram-pagina (@emile.nu), bekijk ons filmpje voor een kijkje achter de schermen. 

Of solliciteer direct via onze website: https://emile.nu/werken-bij