Skip to main content

De leukste bijbaan in de zorg rondom Utrecht!

Tijdens jouw zorgstudie al in de zorg aan de slag? Bij HappyMedStudent bieden wij jou deze kans. Door middel van onze cursussen kan jij al tijdens jouw studie relevante werkervaring opdoen in de ouderenzorg. Verdien een bovengemiddeld studentensalaris en plan jezelf flexibel in door middel van onze planningsapp, ideaal te combineren met jouw opleiding.

Na het volgen van onze cursus ben jij klaar voor jouw eerste diensten in de ouderenzorg. Je gaat als helpende aan de slag bij een of meerdere zorginstellingen bij jou in de buurt. Als helpende kom jij in aanraking met ADL-handelingen, medicatieveiligheid en verschillende ziektebeelden. Enorm interessant voor iedere zorgstudie. Heb jij al ervaring opgedaan met ADL-handelingen? Stroom dan, o.b.v. kennis en ervaring, in als helpende (+) of verzorgende. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

HappyMedStudent is een uitzendbureau voor zorgstudenten, door studenten. Op dit moment doen honderden zorgstudenten praktijkervaring op in de ouderenzorg, kinderopvang, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, als medicatiereviewer of doktersassistent. Ben jij de volgende?

Wat wij van een HappyMedStudent vragen:

  • Je woont in (de buurt van) Utrecht.
  • Je volgt een zorggerelateerde opleiding vanaf hbo-niveau.

Wat wij een HappyMedStudent bieden:

  • Een bovengemiddeld bruto-uurloon vanaf € 13,81, o.b.v. ervaring en leerjaar.
  • Dagelijkse toeslagen tot wel 160%.
  • Een uniek trainingsconcept waarmee je kan doorgroeien tot student verzorgende.
  • Boven op jouw salaris krijg je reiskostenvergoeding, vakantiegeld en -dagen.
  • Goede begeleiding op de werkvloer en daarbuiten.

Ben je inmiddels net zo enthousiast als wij? Solliciteer dan direct via de vacature. Heb je nog behoefte aan wat meer informatie? Neem dan contact met 085-0435832 of stuur jouw vraag naar jobs@happymedstudent.nl. Je mag ook een appje sturen naar 06 21 38 57 53. Tot snel!