Skip to main content

Content & Recruitment Marketeer bij Ciratum

Heb jij een passie voor het bedenken en maken van content? Wil jij graag je creatieve geest de vrije loop laten? En beginnen jouw teksten beter dan dit? Zie je, daarom hebben wij jou nodig.

Heel simpel, jij bent chef content. Je bent mede verantwoordelijk voor het beheren en ontwikkelen van onze contentstrategie en -kalender. Jij weet als geen ander welke kansen op het gebied van content en recruitmentmarketing er nog voor ons liggen. Maar het oog wil ook wat, dus jij bedenkt en creëert content wat aansluit bij ons verhaal. Denk aan social media posts, blogs, nieuwsartikelen, video’s, podcasts, ga zo maar door. Door jou stromen de likes en duimpjes omhoog binnen.

Dit ben jij:

  • Je bent op zoek naar een bijbaan die aansluit bij jouw hbo-opleiding of je hebt net je opleiding afgerond in de richting van online marketing/content, content marketing & social media of iets wat daarop lijkt;
  • Je wil graag het marketing vak verder ontdekken en bovenal veel nieuwe dingen leren en proberen;
  • Je ademt content en laat je creatieve toets graag de vrije loop;
  • De meest gebruikte social media platformen hebben geen geheimen meer voor je.

Dit krijg je van ons:

  • Uurloon van € 15. Plus secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding, teamdagen, opleidingsbudget en leuke uitjes;
  • Flexibele werkuren tussen 16 en 24 uur met mogelijkheid tot uitbreiding in de toekomst;
  • Starten wanneer jij wil, maar voor ons geldt as soon as possible;
  • Het mede opzetten van onze vernieuwde content- en recruitmentmarketingstrategie.

Great Place To Work

Niet voor niets is onze pay-off ‘Samen verder‘. Want hoewel zelfstandigheid, autonomie en transparantie erg belangrijk zijn voor ons, komen we past echt verder als we het samen doen! En dat doen we niet alleen voor elkaar (en de klant) maar ook voor toekomstige generaties. Dat zie je terug in onze opdrachten, ons elektrische wagenpark en de MVO activiteiten. We vinden het dan ook belangrijk dat ook jij hier een steentje aan bijdraagt. Oh ja, hadden we al gezegd dat we Great Place To Work zijn?

#samenverder?

Voel je de contentkriebels al omhoog komen? Solliciteer snel zouden wij zeggen! Twijfels of vragen? Joëlle staat voor je klaar. Neem contact met haar op via werkenbij@ciratum.nl of neem een kijkje op de website. En om alvast je creativiteit te testen; dit hoeft natuurlijk geen standaardbrief te zijn… Problemen met het uploaden? Solliciteer dan via een mailtje!